Een smaak die we al even maakte op bestelling, maar door de fantastiche geur en smaak ook maar opgenomen in ons assortiment.
Ossobuco kent zijn oorsprong in Milaan. Het vlees word met onder meer uien, wortel en bleekselderij gestoofd. In het traditionele Milanese recept worden geen tomaten verwerkt. Er zijn ook recepten in omloop met tomaat. En omdat wij de zoete smaak van tomaat wel een toevoeging vonden zouden we deze smaak formeel niet "alla milanese" mogen noemen.
Het gerecht wordt afgemaakt met gremolata, een evenredig mengsel van peterselie, gehakte knoflook en citroenrasp
Terug naar overzicht
Ossobuco kent zijn oorsprong in Milaan. Het vlees word met onder meer uien, wortel en bleekselderij gestoofd. In het traditionele Milanese recept worden geen tomaten verwerkt. Er zijn ook recepten in omloop met tomaat. En omdat wij de zoete smaak van tomaat wel een toevoeging vonden zouden we deze smaak formeel niet "alla milanese" mogen noemen.
Het gerecht wordt afgemaakt met gremolata, een evenredig mengsel van peterselie, gehakte knoflook en citroenrasp
Terug naar overzicht
