brandmerk copy1

Verzending

BESTELINFORMATIE
Als extra service kunnen we uw kroketten airfryer geschikt maken. 

Thuis bezorgd vanaf € 32,50 Verzendkosten €8,95

Informatie over levering:

Bezorging in heel Nederland:
De kroketten kun je bestellen en laten bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. 

E-mail met geplande bezorgtijd:
De avond voordat je bestelling wordt afgeleverd, ontvangt je een e-mail met daarin de geplande bezorgtijd. Hierdoor hoef je niet de hele dag uit het raam te turen en op jouw bestelling te wachten.

Bezorgtijd:
Door onze ambachtelijke werkwijze is de verzending na 4 - 5 werkdagen. Nadat de bestelling en de betaling is gedaan. Indien bepaalde kroketten niet op voorraad zijn, nemen wij eerst contact met u op ofhet mogelijk is we deze tijd overschrijden of we een alternatief kunnen aanbieden. Maar dit is allemaal om onze kwaliteit en ambachtelijkheid te waarborgen. Mocht u toch haast hebben met uw besteliing i.v.m een verjaardag of een feestje laat dit dan aan ons weten.. Voor afhaling krijgt u een telefoontje of email dat het klaar staat.

-Wij versturen  maar 1 keer per week op de donderdag. Dit wordt dan op de vrijdag geleverd.

-Heeft u een bestelling geplaatst op vrijdag avond, dan wordt deze maandag pas verwerkt. We zullen altijd ons uiterste best doen om u bestelling zo snel mogelijk te versturen/bezorgen.