Een hunebedje is groter dan een bitterbal en kleiner dan een kroket. Ze hebben de vorm van een steentje, vandaar de naam hunebedje.
Chimichurri- Speciaal ontwikkeld voor koningsdag in Emmen waar we op uitnodiging waren.
Dit hunebedje op basis van black angus is een goede aanwinst in ons assortiment. Heerlijke saus gemaakt van diverse kruiden zoals peterselie, oregano, bieslook, knoflook, rode en groene pepers aangevuld met de bouillon van de gestoofde black angus.
Lentekriebels - de vreemde eend in de bijt maar zo ontzettend lekker. winter hangt in de lucht, met deze lekkere hunebedjes gemaakt van Asperge kaas. De asperge kaas is een jonge kaas waarin heerlijke groene asperges zijn verwerkt. De smaak van deze verse asperges kunt u goed proeven in deze halfzachte, romige kaas. Hier aan hebben we nog extra groene asperges toegevoegd.
Kreeft - Kreeft heeft een fijne zoete delicate smaak. Bij het eten van deze hunebedjes kun je echt genieten. Een aanwinst voor deze box en de feestdagen.
Roadhouse – De nieuwste smaak in ons assortiment, De liefde voor goede spareribs is groot bij ons, dus deze kroket kon niet uitblijven.
Lekker gemarineerd vlees even aangebakken. Een heerlijke bouillon gemaakt als een marinade en lak combinatie. De ragout is daarna aangevuld met meer vlees als normaal om te zorgen dat elke hap
voelt als een lekker stuk sparerib.
Wild– Deze wild hunebd is een mix van diverse wildsoorten. Ree, gans, hert en haas. Het vlees wordt gestoofd in rode wijn met wildkruiden. Deze combinatie heeft een verfijnde smaak. De ragout is verder op smaak gebracht met geheime kruiden van tante Leenchen.
de laatste smaak is ons toetjes. En sinds kort hebben we er 2. Zet in de memo welke smaak u wenst. Bij geen keuze kiezen wij.
Oh my cherry pie– nog een nieuwe smaak - Een toetje kan niet ontbreken in onze box. Een lekkere licht zoet zurig dessert hapje van kersen kruimel, beetje room en een scheutje kaneel likeur. Heerlijk om er een bolletje roomijs en vanille saus of slagroom bij te serveren.
of
Apfelstrudel - Een lekkere licht zoet dessert hapje van appelgebak met extra appelcompote, beetje room en een scheutje kaneel likeur. Als laagje buitenom is panko (Japans paneermeel) gebruikt. Na het frituren kun je genieten van een lekkere snack met een krokant laagje. Heerlijk om er een bolletje roomijs en vanille saus erbij te serveren.
Terug naar overzicht