brandmerk copy1

De krokettenkunst lente box

De krokettenkunst lente box
39.95
InStock
Dat wordt weer genieten. De hunebed lentebox is er. Een box met 6 verschillende smaken en per smaak 5 hunebedjes
Een hunebedje is groter dan een bitterbal en kleiner dan een kroket. Ze hebben de vorm van een steentje, vandaar de naam hunebedje.
 

Asperge - Ze zijn er weer! Volle romige smaak en lekker knapperig want de asperges zijn nog bijna rauw. Heel licht geblancheerd en door het opwarmen van de hunebed krijgen ze de perfecte bite.

Lentekriebels - Lente hangt in de lucht, met deze lekkere hunebedjes gemaakt van Asperge kaas. De asperge kaas is een jonge kaas waarin heerlijke groene asperges zijn verwerkt.
De smaak van deze verse asperges kunt u goed proeven in deze halfzachte, romige kaas. Hier aan hebben we nog extra groene asperges toegevoegd.

Drunken chicken - met kipfilet, oriëntaalse kruiden, kleine stukjes rookspek en uiteraard limoncello. De combinatie van fris, kruidig en hartig, maken van deze kroket een verrassende beleving.

Gamba – Wilde Argentijnse gamba’s bak ik op de plaat net gaar. Dan lichtelijk blussen met verse knoflook en chili. De ragout is gemaakt met room en bieslook. Dan de iets grof gesneden gamba erdoor.

Chimichurri – Speciaal ontwikkeld voor koningsdag in Emmen waar we op uitnodiging waren. 
Dit hunebedje op basis van black angus is een goede aanwinst in ons assortiment. Heerlijke saus gemaakt van diverse kruiden zoals peterselie, oregano, bieslook, knoflook, rode en groene pepers aangevuld met de bouillon van de gestoofde black angus. 

Appeltaartje – Een toetje kan niet ontbreken in onze box. Een lekkere licht zoet dessert hapje van appelgebak met extra appelcompote, beetje room en een scheutje kaneel likeur. Heerlijk om er een bolletje roomijs en vanille saus of slagroom bij te serveren.
 

 
Terug naar overzicht