Bereidingen en allergenen
BELANGRIJK. LEES ZORGVULDIG HET VOLGENDE.
Onze kroketten bevatten gluten en lactose. Tevens werken wij met noten in de keuken.
De kroketten zijn wel zonder smaakversterkers. Wij werken met roomboter en zuivere tarwebloem.
Veel gebruikte producten en kruiden zijn van biologische herkomst.
U kunt de kroketten op 2 manieren bereiden. (let op! airfryer is op dit moment niet meer mogelijk)
Op de echte manier en dat is frituren op 175 graden voor 8 minuten.
Met de airfryer. Geef dit aan met het keuze menu tijdens de bestelling. 11 minuten op 195 graden.
U zult zich verbazen over de zeer fijne en smakelijke korst van onze kroketten.
Het paneermeel wordt speciaal voor ons gemaakt uit diverse broodsoorten. Wij mengen het tot de ideale paneermix.
BELANGRIJK U moet de kroketten bevroren frituren en wel op een temperatuur van minimaal 175 graden Celcius.
Houdt een frituurtijd van 8,5 minuten aan. Liefst met timer. Van uw telefoon bijvoorbeeld.
Leg ook niet meer dan 2 of 3 kroketten in de frituurpan. Anders zakt de temperatuur te ver door de bevroren kroketten, en zorg dat de snacks niet tegen elkaar aan liggen.
Nadat de snacks ontdooid zijn, zijn ze maximaal twee dagen houdbaar in de koeling op 4 graden Celsius.
Ververs uw vet regelmatig. Te oud vet is slecht voor uw gezondheid en het vochtgehalte in het vet stijgt daardoor te veel. Wat een afbraak is op de kwaliteit van uw lekkere kroket.
allergenen | |
1. Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut) | alle kroketten, hunebedjes en bitterballen |
2. Schaaldieren | alle vis kroketten, hunebedjes en bitterballen |
3. Eieren | alle kroketten, hunebedjes en bitterballen |
4. Vis | alle vis kroketten, hunebedjes en bitterballen |
5. Pinda | alleen de satehkroket, maar wordt wel verwerkt in de zelfde keuken |
6. Soja | dit zit in verschillende kruiden en specerijen, dus kan in onze producten zitten |
7. Melk (inclusief lactose) | alle kroketten, hunebedjes en bitterballen |
8. Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten) | niet, maar wordt wel verwerkt in de keuken en kan dus sporen bevatten |
9. Selderij | dit zit in verschillende kruiden en specerijen, dus kan in onze producten zitten |
10. Mosterd | dit zit in verschillende kruiden en specerijen, dus kan in onze producten zitten |
11. Sesamzaad | dit zit in verschillende kruiden en specerijen, dus kan in onze producten zitten |
12. Zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties van meer dan 10 mg SO2 per kilo of liter. | niet |
13. Lupine | niet, mogelijk alleen in de vegan kroketten, hunebedjes en bitterballen |
14. Weekdieren | alleen in de coquille kroketten, hunebedjes en bitterballen |