KROKET met kaas ”OCCELLI al BAROLO”. Tijdelijk verkrijgbaar.
Af en toe krijg je een stukje kaas en dan denk je, hier ga ik wat mee doen. Dit is een Italiaanse kaas uit de Piemonte. Genaamd Occelli al Barolo.
Deze kaas wordt oorspronkelijk een poosje onder gedompeld in Barolo wijn (een beroemde wijn uit Italië) en daarna bedekt met geperste en gedroogde druivenmost van de Nebbiolo druif.
Dan gaat de kaas een klein jaartje rijpen in de grotten van Valcasotto. Vooral de schimmels in deze grotten geven ook een karakteristieke smaak aan deze kaas.
We voegen nog wat ingekookte Nebbiolo wijn toe aan de kroketten ragout en ook de fijn gehakte druivenschillen. En dat geeft een extra pittige smaak met een zoet tintje.
Divertirsi - geniet ervan
Terug naar overzicht
Af en toe krijg je een stukje kaas en dan denk je, hier ga ik wat mee doen. Dit is een Italiaanse kaas uit de Piemonte. Genaamd Occelli al Barolo.
Deze kaas wordt oorspronkelijk een poosje onder gedompeld in Barolo wijn (een beroemde wijn uit Italië) en daarna bedekt met geperste en gedroogde druivenmost van de Nebbiolo druif.
Dan gaat de kaas een klein jaartje rijpen in de grotten van Valcasotto. Vooral de schimmels in deze grotten geven ook een karakteristieke smaak aan deze kaas.
We voegen nog wat ingekookte Nebbiolo wijn toe aan de kroketten ragout en ook de fijn gehakte druivenschillen. En dat geeft een extra pittige smaak met een zoet tintje.
Divertirsi - geniet ervan
Terug naar overzicht