test header4

Bereidingen


BELANGRIJK. LEES ZORGVULDIG HET VOLGENDE.

Onze kroketten bevatten gluten en lactose. Tevens werken wij met noten in de keuken. 
De kroketten zijn wel zonder smaakversterkers. Wij werken met roomboter en zuivere tarwebloem.
Veel gebruikte producten en kruiden zijn van biologische herkomst. 
Hoe kunt u onze kroketten bereiden. Dat is dus maar op 1 manier. En dat is frituren. 
Hoe graag u ook de oven of airfryer wilt gebruiken, deze kroketten zijn daar niet geschikt voor.
Die massaal gemaakte kroketten zijn bewerkt en vooral de korst heeft een speciale behandeling ondergaan. Daar zijn we dus op tegen.
U zult zich verbazen over de zeer fijne en smakelijke korst van onze kroketten. 
Het paneermeel wordt speciaal voor ons gemaakt uit diverse broodsoorten. Wij mengen het tot de ideale paneermix.

BELANGRIJK U moet de kroketten bevroren frituren en wel op een temperatuur van minimaal 175 graden Celcius. 
Houdt een frituurtijd van 8,5 minuten aan. Liefst met timer. Van uw telefoon bijvoorbeeld. 
Leg ook niet meer dan 2 of 3 kroketten in de frituurpan. Anders zakt de temperatuur te ver door de bevroren kroketten. 

Ververs uw vet regelmatig. Te oud vet is slecht voor uw gezondheid en het vochtgehalte in het vet stijgt daardoor te veel. Wat een afbraak is op de kwaliteit van uw lekkere kroket.