brandmerk copy1

De krokettenkunst winterbox

De krokettenkunst winterbox
37.50
InStock
Geschikt maken voor de airfryer?

Dat wordt weer genieten. De winterbox is er. Een box met diverse heerlijke smaken voor de komende gezellige winteravonden en natuurlijk de feestdagen. We hebben een mix gemaakt van 6 soorten hunebedjes en dan 5 stuks per soort.
Een hunebedje is groter dan een bitterbal en kleiner dan een kroket. Ze hebben de vorm van een steentje, vandaar de naam hunebedje.

Mooie madam.
Rundvlees gebraden en gestoofd met een heerlijk biertje van bierbrouwerij Maallust uit Veenhuizen 

Parmezaan met truffel.
Genieten doe je van dit hunebedje met Parmigiano Reggiano kaas met een subtiele toevoeging van echte truffel.

Hondsrug. 
Een geheel nieuwe smaak in ons assortiment. Gemaakt van grondstoffen die allemaal komen van de hondsrug. Het Hondsrug gebied is uniek. Gevormd in de ijstijd en duizenden jaren gaven mensen vorm aan dit mooie landschap. 
We gebruiken voor deze heerlijke smaak "wild, bospaddenstoeltjes en rookspek". Een nieuwe smaaksensatie. 

Bospaddenstoeltjes
Een variatie paddenstoeltjes naar gelang het aanbod in wisselende verhoudingen. O.a. Oesterzwam, shiitake, eekhoornjesbrood en kastanje champignons. 

Croquette de Paris. 
Proef de volle machtige smaak van gekonfijte eend. Eendenbouten gegaard in eendenvet en daarna het vlees in de ragout verwerkt tot een zeer smaakvol hunebedje. 

Zalm. 
Dit vis hunebedje is gemaakt van een mix van zalm en licht gerookte beekridder. De beekridder is een IJslandse zoetwatervis. Door zalm en beekridder te mengen hebben we een unieke smaak gerealiseerd. De smaak is een beleving en puur genieten. 
Terug naar overzicht