brandmerk copy1

De krokettenkunst vakantie box

De krokettenkunst vakantie box
37.50
InStock
Geschikt maken voor de airfryer?


Dat wordt weer genieten. De vakantie box is er. Ga mee op reis naar diverse landen en geniet van locale smaken. Een box met diverse heerlijke smaken waaronder 2 nieuwe!!!  voor de komende gezellige nazomer dagen. We hebben een mix gemaakt van 6 soorten hunebedjes en dan 5 stuks per soort.
Een hunebedje is groter dan een bitterbal en kleiner dan een kroket. Ze hebben de vorm van een steentje, vandaar de naam hunebedje.

Chevre Normande
Heerlijke combinatie ontdekt in Normandie. Een mooie frisse geitenkaas met honing en daaraan toegevoegd stukje gebakken chorizo. Chorizo is een gedroogde worst uit Spanje en is gemaakt van varkensvlees met toegevoegde kruiden, paprika en knoflook. Het zoete van de honing en dan weer het zoutje van de chorizo. Wat een heerlijke vakantie kroketje. 

Köfte
Heerlijk Grieks gekruid runder gehakt met daarbij gebakken rode ui en tricolore paprika.
En op het laatst voegen we brokjes feta toe zodat deze heerlijk aanwezig en niet gesmolten is.
Nou nog een glaasje ouzo erbij... Yamas!

Thai Green Chicken
Waan u in Thailand. Deze hunebedjes  met kipfilet en geuren en smaken van gember, sereh, limoen, kurkuma, kokos, bamboe en gula djawa neemt u mee op reis. 
Een culinaire explosie van smaken teistert uw smaak papillen.

Flying Jakob
Het gerecht dat bedacht was door de Zweed Ove Jacobsson die werkzaam was in de vliegtuigindustrie.Nadat het gepubliceerd werd in een kookblad in 1976 is het een nationaal gerecht geworden.
Normaal geserveerd met rijst in een kom maar nu dus in onze kroketten. Licht pittige kip gekruid met een lekker chilli, het zoute van gebakken spek, room en het belangrijkste de banaan.

Mac 'n Cheese
Het bekende mac and cheese nu als kroket. Het is van oorsprong Italiaanse gerecht maar groeide uit tot een Amerikaanse klassieker doordat Thomas Jefferson, president eind 18e eeuw, het gerecht in Europa had geproefd.
Gare macaroni met een lekkere cheddar.

Monte Wild Herbs
In opdracht gemaakt voor Yvette van Boven van het programma "koken met van Boven".

 
Terug naar overzicht