kroketten bestellen en thuis geleverd

HOME


Kroket met groenteKroket met vis Kroket met vlees Kroket met kaas Diversen krokettenAanbiedingen kroketten


 
 “KrokettenKunst”
Wij staan met onze kroketten te allen tijde garant voor hoge kwaliteit en hiermee verzetten we ons consequent en succesvol tegen de algemene trend om een massaproduct te maken.

Wij maken zeer arbeidsintensieve producten, wat inhoudt dat wij met ons bedrijfje op de klassieke manier handmatig onze kroketten vervaardigen.
Wij hebben ons bekwaamd in traditionele kook- en keukentechnieken, die zeer persoonlijk gericht zijn en naar ons oordeel absoluut niet door machines uitgevoerd kunnen worden.
Het is daarmee vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product aan de hoogste eisen voldoet, en daarom is de keuze van de ingrediënten voor ons een zeer belangrijk item.

Wij gebruiken geen kunstmatige smaakversterkers, conserveringsmiddelen of andere hulpstoffen. Wij laten u de smaken van vroeger proeven in de vorm van een kroket.

Vandaar “Krokettenkunst”.


 

Heel smaakvol zijn onze kroketten met vis. Als symbool daarvoor ziet u hierboven een mooie tekening van een koningskrab. Alle tekeningen op onze site zijn gemaakt door Sascha Elhorst.

Kroketten met paling, zalm, garnalen, gamba. Helemaal nieuw is de kroket zeevruchten. Een heerlijke mix van Hollandse garnaaltjes, krab, rivierkreeftjes en mosseltjes. U ruikt en proeft de zee.

Binnenkort in de shop.